Klasyczny Budyń Chlebowy

Klasyczny Budyń Chlebowy
Klasyczny budyń chlebowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz cukier, pół na pół, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Klasyczny letni budyń, oraz Klasyczny Budyń Waniliowy.

Instrukcje

1
Przyciąć skórki z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
2
Pokrój Bochenek w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala. Ułóż 8 do 10 plastrów po przekątnej w masle 8-calowej kwadratowej patelni, nakładając się, aby pasowały. W razie potrzeby pochyl plastry, aby nie rozciągały się ponad boki patelni. Jeśli chleb jest zbyt szeroki, przyciąć go.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W misce, ubić jajka, pół na pół, cukier, wanilia, i gałka muszkatołowa, aż dobrze wymieszane. Powoli wlać płyn na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odstawić, aż chleb będzie miękki i większość płynu zostanie wchłonięta, 30 do 40 minut; od czasu do czasu przewróć patelnię i łyżkę płynu na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec w piekarniku 350, aż krem nie płynie w środku, gdy patelnia jest delikatnie przechylona, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Jeśli budyń jest blady, broil 3 do 4 cali od ciepła, aż złoty i chrupiący, 3 do 4 minut.
7
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn