Klasyczne Szwajcarskie Fondue
Klasyczne Szwajcarskie Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera gruyère, brandy wiśniowej, chleba i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Szwajcarskie Fondue, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Fondue Szwajcarskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś Wino i sok z cytryny do niskiego wrzenia w ciężkim rondlu; w razie potrzeby dodaj sery, pieprz i gałkę muszkatołową. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, stale mieszając, 5 do 7 minut lub aż ser topi.
Ubić razem skrobię kukurydzianą i brandy wiśniową. Wymieszać mieszaninę do sera; gotować, stale mieszając, 3 minuty lub aż zgęstnieje.
Przełożyć do garnka do fondue i ogrzać.
Podawać z chlebem w kostkach lub warzywami na parze.