Klasyczne Szwajcarskie Fondue

Klasyczne Szwajcarskie Fondue
Klasyczne Szwajcarskie Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera gruyère, brandy wiśniowej, chleba i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Szwajcarskie Fondue, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Fondue Szwajcarskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś Wino i sok z cytryny do niskiego wrzenia w ciężkim rondlu; w razie potrzeby dodaj sery, pieprz i gałkę muszkatołową. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, stale mieszając, 5 do 7 minut lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić razem skrobię kukurydzianą i brandy wiśniową. Wymieszać mieszaninę do sera; gotować, stale mieszając, 3 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
SerSer
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przełożyć do garnka do fondue i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Podawać z chlebem w kostkach lub warzywami na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn