Klasyczne pierogi z jabłkami Peggy

Klasyczne pierogi z jabłkami Peggy
Klasyczne pierogi z jabłkami Peggy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 851 kalorii, 7G białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, pekany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczny kurczak i pierogi, Klasyczny kurczak i pierogi, oraz Gulasz z kurczaka z klasycznymi pierogami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 1 1/2 szklanki cukru, 1/4 łyżeczki. cynamon i 1/4 łyżeczki. gałka muszkatołowa w rondlu. Wymieszać w 1 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia; wymieszać 2 łyżki. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Pokroić w blenderze do kruchości. Kryj się i wyluzuj. Tymczasem jabłka obieramy i rdzewiejemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Mleko wymieszać z mieszaniną mąki, aż do zwilżenia. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 3 do 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
7
Zwiń w prostokąt o wymiarach 18 x 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Pokrój na 6 (6-calowych) kwadratów.
9
Umieść 1 jabłko na środku każdego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10
Połączyć 1/3 szklanki cukru i pozostałe 1/4 łyżeczki. cynamon i 1/4 łyżeczki. gałka muszkatołowa; posypać jabłkami. Wciśnij 1 kawałek masła do każdego środka jabłka. Zwilżyć brzegi ciasta wodą; złożyć ciasto na jabłkach, szczypając krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
CukierCukier
WodaWoda
11
Umieść pierogi w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Syrop cukrowy polać kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
13
Piec w 375 przez 40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn