Klasyczne Miękkie Roladki Obiadowe

Klasyczne Miękkie Roladki Obiadowe
Klasyczne miękkie bułki obiadowe mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 168 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miękkie Bułeczki Obiadowe, Lekkie i miękkie Roladki obiadowe, oraz Miękkie 100% Pełnoziarniste Bułeczki Obiadowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, cukier, drożdże i sól w misce miksera stojącego i ubijaj, aby połączyć; odstawić.8 łyżek masła rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj mleko i podgrzewaj, aż mieszanina będzie ciepła w dotyku, ale nie gorąca (między 41° A115 na termometrze natychmiastowego odczytu), około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
3
Wlać mieszaninę mąki i dodać jajka. Używając miksera stojącego wyposażonego w zaczep hakowy, mieszaj na średnich i niskich prędkościach, aż do połączenia, około 1 minuty. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut. (Ciasto będzie lepkie.) Lekko zalać dużą miskę olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Przełożyć ciasto do miski, obrócić, aby pokryć olejem i przykryć wilgotnym ręcznikiem lub folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się rozmiar, około 1 godziny. W międzyczasie wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Umieścić ciasto na powierzchni roboczej, podzielić na 20 sztuk (około 2 uncji każdy) i przykryć kawałkiem olejowanej folii. Pracując z jednym kawałkiem na raz, uformuj małą rolkę, owijając dłoń i zwijając ciasto na powierzchni roboczej w okrągłą, ciasną kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Umieść na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta, rozstaw je 3/4 cala od siebie. Przykryj rolki olejowaną folią z tworzywa sztucznego i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż po prostu się dotkną i podwoią rozmiar, około 1 godziny. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i lekko ostudzić. Odkryj roladki i umyj całe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
8
Piec, aż spody i wierzchołki rolek są złotobrązowe, obracając się w połowie czasu pieczenia, o 15 do 20 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Niech ostygnie 10 minut na blasze do pieczenia, a następnie podawać natychmiast lub przenieść do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn