Klasyczne Kandyzowane Słodkie Ziemniaki
Klasyczne kandyzowane słodkie ziemniaki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wodę, masło, słodkie ziemniaki z żółtym mięsem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Kandyzowane, Słodkie Ziemniaki Kandyzowane, oraz Słodkie Ziemniaki Kandyzowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić całe słodkie ziemniaki w parowarze na kilka cali wrzącej wody, i przykryć. Gotować do miękkości, o 30 protokół.
Obrać i pokroić bataty wzdłuż na plastry 1/2 cala.
Umieścić w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
W małym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło, brązowy cukier, wodę i sól. Gdy sos jest bąbelkowy i cukier się rozpuszcza, polewamy ziemniaki.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, od czasu do czasu polewając słodkie ziemniaki sosem z brązowego cukru.