Klasyczne francuskie tosty z syropem truskawkowym
Przepis klasyczny tost francuski z syropem truskawkowym może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 426 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 59 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, mleko, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czekoladowe tosty francuskie z syropem truskawkowym, Rogalikowy Tost Francuski Ze Świeżym Syropem Truskawkowym, oraz Chrupiące Pieczone Francuskie Tosty Z Syropem Truskawkowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jajka utrzeć w blenderze, dodać mleko i cynamon. Zmiksować, aż żółtka i białka zostaną włączone. (Ten krok można wykonać w płytkim naczyniu za pomocą trzepaczki lub widelca.)
Wlać mieszaninę do płytkiego naczynia lub miski o szerokim dnie.
Podgrzej dużą patelnię nonstick lub patelnię na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki masła i zawirować wokół patelni; po stopieniu umieścić 1 kawałek chleba w mieszaninie jajecznej moczyć na około 10 sekund. Odwróć się i pozwól namoczyć po drugiej stronie. Jest to szybki proces nie pozwól, aby chleb moczył się zbyt długo, ponieważ będzie zbyt rozmoczony.
Odcedzić nadmiar jajka i umieścić chleb na gorącej patelni. Natychmiast namocz kolejne 3 kromki chleba, uważając, aby nie przeciążyć patelni.
Gotować na złoty kolor, obracając raz, o 2 protokół na stronę.
Powtórzyć z pozostałym masłem i kromkami chleba.
Podawać z syropem truskawkowym łyżką lub na boku przy stole.
Umieść truskawki, cukier, wanilię i 2 łyżki wody w szerokim rondlu lub patelni wystarczająco dużej, aby utrzymać truskawki w jednej warstwie. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować delikatnie, aż truskawki są bardzo miękkie i rubinowo czerwony kolor w całym., ale nadal utrzymują swój kształt, około 5 minut .
Podawać na ciepło na tostach francuskich lub na boku przy stole.