Klasyczne Fondue wołowe ze śmietaną i sosem chrzanowym

Klasyczne Fondue wołowe ze śmietaną i sosem chrzanowym
Klasyczne Fondue wołowe z kwaśną śmietaną i sosem chrzanowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka śmietany, pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj SOS Chrzanowo-Śmietanowy, Sos Chrzanowy Śmietankowy, oraz Wolnowarowy mostek wołowy Peklowany z chrzanową śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos chrzanowy, połącz śmietanę, chrzan, cebulkę, sok z cytryny, sól i pieprz w małej misce. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, aby smaki się zmieszały. (Sos można przygotować do 1 dnia wcześniej, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać w temperaturze pokojowej.) Sprawia, że około 1 szklanki.
3
W metalowym garnku do fondue stopić wystarczająco dużo warzyw, aby dostać się do połowy boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Podgrzewać na kuchennym piecu na dużym ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia odczyta 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiecPiec
5
Przenieść garnek do palnika fondue z dużym płomieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Pozwól gościom gotować mięso według własnego gustu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Podawać z sosem chrzanowym, wraz z dodatkowymi sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn