Klasyczne Fondue wołowe ze śmietaną i sosem chrzanowym
Klasyczne Fondue wołowe z kwaśną śmietaną i sosem chrzanowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka śmietany, pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj SOS Chrzanowo-Śmietanowy, Sos Chrzanowy Śmietankowy, oraz Wolnowarowy mostek wołowy Peklowany z chrzanową śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić sos chrzanowy, połącz śmietanę, chrzan, cebulkę, sok z cytryny, sól i pieprz w małej misce. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, aby smaki się zmieszały. (Sos można przygotować do 1 dnia wcześniej, przykryć i schłodzić.
Podawać w temperaturze pokojowej.) Sprawia, że około 1 szklanki.
W metalowym garnku do fondue stopić wystarczająco dużo warzyw, aby dostać się do połowy boków.
Podgrzewać na kuchennym piecu na dużym ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia odczyta 191°.
Przenieść garnek do palnika fondue z dużym płomieniem.
Pozwól gościom gotować mięso według własnego gustu.
Podawać z sosem chrzanowym, wraz z dodatkowymi sosami.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;