Klasyczne Corn dogi i ser na patyku
Przepis klasyczny Corn Dogs i ser na patyku może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 18g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 78 centów za porcję. Mieszanka oleju canolan, pikantna musztarda, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Mini Corn Dogs na patyku, Jalapeño-Kukurydza Serowa "Psy", oraz Classic Chili Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
** NALEŻY ZACHOWAĆ OSTROŻNOŚĆ PODCZAS SMAŻENIA NA OLEJU. Trzymaj garnek na tylnym palniku, aby chronić małe dzieci* * w dużej misce, połącz mieszankę naleśników i mąkę kukurydzianą. Wymieszać, aby połączyć.
Dodaj jajka i wodę, dodając więcej wody, aby ciasto stało się nieco grube (ale nie przesadnie posępne.) Zacznij od dodania 4 filiżanek, a następnie przepracuj do 6 filiżanek lub więcej.
Podgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu. Wrzuć trochę ciasta, aby sprawdzić, czy jest gotowe: ciasto powinno natychmiast zacząć skwierczeć, ale nie powinno od razu brązowo / spalić. Włóż patyczki do hot dogów, aby były 2/3 drogi. Zrób to samo z paluszkami serowymi.Zanurz hot dogi w cieście i pozwól, aby nadmiar kapał przez kilka sekund. Ostrożnie wrzuć do oleju (kij i wszystko) i użyj szczypiec lub łyżki, aby upewnić się, że nie uderzy w dno patelni i nie przyklei. Odwróć go tu i tam, aby zapewnić równomierne brązowienie, i usuń go z oleju, gdy na zewnątrz jest głęboki złoty brąz, około 2 do 3 minut. Powtórz z serem, pozwalając mu uzyskać jak złoty kolor, aby ser całkowicie się stopił.
Podawać z ostrą musztardą.