Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj klasycznego truskawkowego ciastka. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pastę z fasoli waniliowej, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Klasyczne Ciasto Truskawkowe, Klasyczne Ciasto Truskawkowe, oraz Klasyczne Ciasto Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 8-calowej okrągłej patelni do ciasta, a następnie ułóż dno papierem do pieczenia; masło pergamin i pył z mąką, wyciągając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
1
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól.
Dodać połówki truskawek i wrzucić do herbu; odstawić. Pozostałe truskawki cienko pokroić, następnie wrzucić do innej średniej miski z 2 łyżkami cukru cukierniczego i sokiem z cytryny; odstawić. Śmietanę, pozostałą 1 łyżkę cukru cukierniczego i ekstrakt waniliowy ubić w misce z mikserem na średniej prędkości do uzyskania miękkich szczytów. Przechowywać w lodówce bitą śmietanę, aż będzie gotowy do montażu. Ostrożnie pokrój ciasto na pół poziomo ząbkowanym nożem.
Skropić soki z pokrojonych jagód po ściętych bokach obu połówek ciasta. Złożyć kilka łyżek bitej śmietany do pokrojonych jagód; łyżką nad dolną warstwą ciasta. Przykryj drugą warstwą ciasta, a następnie wierzch pozostałą bitą śmietaną. Na wierzch polać truskawki i ich soki. Zdjęcia Anna Williams