Klasyczne ciasto kokosowe ANGEL FLAKE

Klasyczne ciasto kokosowe ANGEL FLAKE
Przepis klasyczny Anioł Płatek Ciasto kokosowe może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 33 minuty. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 33. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciasta mix, cukier puder, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Mało kto lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Klasyczny Angel Food Cake, Klasyczny Angel Food Cake, oraz Klasyczny Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy, mieszając 2/3 szklanki kokosa, 1/4 szklanki mleka i suchego puddingu kokosowego wymieszać w ciasto przed wlewaniem do przygotowanych patelni. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
4
W międzyczasie ubić suchą mieszankę budyniu waniliowego, cukier i pozostałe mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do złożenia ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny TruskawkowejOpakowanie żelatyny Truskawkowej
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając warstwami 1 szklanki mieszanki budyniowej i 3/4 szklanki pozostałego kokosa. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Wciśnij Pozostałe kokosy do mieszanki budyniowej. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 33 m.
Porcje33
Ocena Zdrowia0
Magazyn