Klasyczne Ciasteczka Maślane I
Klasyczne Ciasteczka maślane i jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 72. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z wanilii, krem z kamienia nazębnego, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Klasyczne Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Ciasteczka z masłem kakaowym-akcent na klasykę, oraz Klasyczne Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło utrzeć w dużej misce, stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wanilii.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, śmietanę z kamienia nazębnego i sól.
Dodać mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny.
Dla wszystkich rodzajów kształtów ciastek Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C) przed pieczeniem.
Upiec wszystkie ciasteczka na arkuszu z ciasteczkami.
Rozwałkuj schłodzone ciasto i pokrój foremkami do ciastek.
W razie potrzeby posypać kolorowym cukrem.
Lub: Forma Ciasta na kłody 2 cali średnicy i pokroić 1/8 cala grubości po schłodzeniu.
W razie potrzeby posypać posiekanymi orzechami i piec przez 7 do 9 minut.
Lub: kształt w kulki i piec. Kulki można zwijać w cukrze zmieszanym z cynamonem w razie potrzeby.
Piec przez 10 do 12 minut.
Lub: włóż niewypełnione ciasto do prasy do ciastek i naciśnij na pożądane kształty chill shaped cookies przed pieczeniem.
Piec schłodzone ciasteczka przez 8 do 10 minut.
Dodaj 1 szklankę posiekanych orzechów włoskich i 1/2 szklanki mąki do ciasta. Schłodzić, następnie uformować w kulki i piec przez 8 do 10 minut.
Jeszcze ciepłe ciasteczka zwijamy w cukiernicy. Po ostygnięciu schłodzone ciasteczka posypać większą ilością cukru cukierniczego.