Klasyczne Ciasta Krabowe

Klasyczne Ciasta Krabowe
Klasyczne ciasta krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, bułka tarta, jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Klasyczne Ciasta Krabowe, Klasyczne Ciasta Krabowe, oraz Chesapeake Bay Classic Crab Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce. Złożyć w krabmeat. Kształt mieszanki kraba na 4 (4-calowe) paszteciki; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać ciastka krabowe, i gotować 4 do 6 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ułożyć dno z 1 prażonej bułki na talerzu; posmarować 2 łyżeczkami majonezu, a na wierzchu 1 liściem sałaty, 2 plastrami gotowanego boczku, 1 klasycznym ciastem krabowym, 2 plastrami pomidora i wierzchem prażonej bułki. Sprawia, że 1 porcja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Liść SałatyLiść Sałaty
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KrabKrab
RolkaRolka

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn