Klasyczne Chili Big P

Klasyczne Chili Big P
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Klasyczne Chili Big P może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chili Klasyczne (Chili Con Carne), Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Klasyczne Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piekarniku lub dużym garnku do zupy na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, seler, i czosnek w gorącym oleju do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać mieloną wołowinę do mieszanki cebuli; gotować i mieszać, aż zmielona wołowina będzie rumiana i krucha, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Spuścić smar.
3
Wymieszać pomidory, sos pomidorowy, woda, sos Worcestershire, chili w proszku, czosnek w proszku, oregano, sól, i pieprz do mieszanki mielonej wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż smaki mieszają, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać fasolę; dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn