Klasyczne Chili Big P

Klasyczne Chili Big P
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Klasyczne Chili Big P może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chili Klasyczne (Chili Con Carne), Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Klasyczne Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piekarniku lub dużym garnku do zupy na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, seler, i czosnek w gorącym oleju do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać mieloną wołowinę do mieszanki cebuli; gotować i mieszać, aż zmielona wołowina będzie rumiana i krucha, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Spuścić smar.
3
Wymieszać pomidory, sos pomidorowy, woda, sos Worcestershire, chili w proszku, czosnek w proszku, oregano, sól, i pieprz do mieszanki mielonej wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż smaki mieszają, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać fasolę; dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn