Klasyczne Batoniki Cytrynowe
Klasyczne batony cytrynowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 189 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier granulowany, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Klasyczne Batoniki Cytrynowe, Klasyczne Batoniki Cytrynowe, oraz Klasyczne Batoniki Cytrynowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W średniej misce wymieszać masło, 2 szklanki mąki i 1/2 szklanki cukru granulowanego. Docisnąć do dna patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 15 do 20 minut lub do środka jest ustawiony i krawędzie po prostu zacząć brązowy.
W średniej misce wymieszaj pozostałą 1/4 szklanki mąki i pozostałą 1 1/2 szklanki cukru granulowanego z trzepaczką.
Dodać jajka, skórkę z cytryny i sok z cytryny; wymieszać trzepaczką do uzyskania dobrego połączenia.
Zalać częściowo upieczoną skórkę.
Piec 18 do 22 minut dłużej lub do środka jest ustawiony i krawędzie są złotobrązowe. Bary będą się napinać, gdy ostygną. Chłodny 1 godzina.
Posypać cukrem pudrem. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.