Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku

Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku
Przepis Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonym boczkiem jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, mielony imbir, nowy meksykański proszek chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Grillowane żeberka wołowe z dymiącym słodkim sosem Barbecue, Słodko-dymne żeberka dla dzieci z sosem Barbecue Bourbon, oraz Biały Sos Barbecue Żeberka Wieprzowe.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć czosnek, sól, brązowy cukier, wędzona papryka, chile proszek, czarny pieprz, szałwia, tymianek, sucha musztarda, kminek, kolendra, imbir, i pieprz cayenne, Jeśli za pomocą. Obficie pokryć żebra masą, a następnie owinąć każdą płytę podwójną warstwą folii i pozostawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin. DO przodu: aby uzyskać maksymalny smak, umieść żeberka, powlekane w rub, w lodówce i schłodzić co najmniej 12 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
2
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Smażonych Krewetek, Obranych1 Funt Smażonych Krewetek, Obranych
3
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z folią. Jeśli masz płaski metalowy stojak chłodzący, ułóż go w blasze do pieczenia i umieść żebra, od strony kości w dół, na stojaku. Jeśli nie masz stojaka, umieść żebra, od strony kości w dół, bezpośrednio na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Pieczemy żeberka, aż mięso będzie miękkie i zacznie odciągać się od Kości, 1 1/2 do 2 godzin. W tym momencie żeberka są gotowe do podania, ale zalecamy poświęcenie czasu na wykończenie ich na grillu (lub w brojlerze), podczas polewania domowym sosem barbecue. DO AHEAD: żeberka można piec z wyprzedzeniem i przechowywać, owinięte w folię, w temperaturze pokojowej przez 4 do 6 godzin, przed zakończeniem ich na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
W ciężkim, średnim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, gotować boczek, aż tłuszcz renderuje i boczek zaczyna brązowieć, o 10 minutachnie pozwól boczek się chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i kontynuować gotowanie, przykryte i mieszając od czasu do czasu, aż cebula będą miękkie i przezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
3
Dodać czosnek, szałwię i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodaj wędzoną paprykę, chile proszek, kminek, czarny pieprz, i imbir i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
5
Dodaj kawę, brązowy cukier, żółta musztarda, sos Worcestershire, i ocet i dobrze wymieszać, aby połączyć. Podnieść ciepło do umiarkowanego i doprowadzić sos do wrzenia, skrobanie rondel z drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj ketchup, ostry sos, i liście laurowe, następnie obniżyć ciepło do umiarkowanie niskie i gotować sos, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki, ale nie jest tak gruby jak ketchup, o 30 protokół. Smak sosu i dodać więcej octu lub ostry sos do smaku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. DO AHEAD: sos BBQ można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni. Przed użyciem delikatnie rozgrzej sos na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1
Podczas gdy sos barbecue gotuje się na wolnym ogniu, przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu: jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, otwórz otwory wentylacyjne na spodzie grilla i zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego). Kiedy węgle są pokryte biało-szarym popiołem (około 20 do 30 minut później), rozłóż je na Dolnym stojaku grilla, pozostawiając przestrzeń na jednej stronie, która jest równa wielkości potrawy do grillowania, aby można ją było przenieść w przypadku rozbłysków. Przetestuj ciepło węgla drzewnego, trzymając rękę 5 cali nad węglami przez około 3 sekundy dla średniego ciepła. Jeśli węgiel drzewny jest zbyt gorący, nadal pozwól mu się palić, aż osiągnie średnią wysokość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, przez 10 minut, a następnie dostosuj ciepło do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
W zależności od wielkości grilla, umieść 1 lub 2 płyty, od strony kości w dół, na ogniu i szczotkuj obficie stronę pokrytą tłuszczem sosem barbecue. Grillować żeberka, przykryte, przez 2 minuty. Odwróć płytę, posmaruj stronę Kości sosem i grilluj, przykryte, aż sos na stronie pokrytej tłuszczem będzie karmelizowany i lekko zwęglony, 1 do 2 minut. Odwróć płytę i kontynuuj grillowanie, przykryte, aż sos po stronie Kości będzie karmelizowany i lekko zwęglony, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przenieś żebra na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć przez 10 minut. W razie potrzeby powtórz proces grillowania i szklenia drugą płytą żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokroić między żebra i od razu podawać z dużą ilością sosu barbecue na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1
Pieczone żeberka można również wykończyć w brojlerze. Ułóż patelnię brojlerów folią, a następnie ułóż płyty, od strony kości w dół, na patelni i umyj stronę pokrytą tłuszczem sosem barbecue. Broil, 3 do 4 cali od ciepła, aż sos na stronie pokrytej tłuszczem zaczyna karmelizować i lekko char, 2 do 3 protokół. Odwróć płytę, szczotkuj stronę Kości sosem barbecue i kontynuuj pieczenie, aż sos na stronie pokrytej kośćmi zacznie karmelizować i lekko char, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Składniki

1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczek pokrojony w kostkęboczek pokrojony w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Batoniki toffi Heathpieprz cayenne (opcjonalnie)pieprz cayenne (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszkuancho lub nowy meksykański proszek chileancho lub nowy meksykański proszek chile2Batoniki toffi Heathancho lub nowy meksykański proszek chileancho lub nowy meksykański proszek chile23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet jabłkowy, plus więcej do smakuocet jabłkowy, plus więcej do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawa parzonakawa parzona12 łyżeczki czosnku w proszku1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda sucha, najlepiej Colmanamusztarda sucha, najlepiej Colmana2Batoniki toffi Heathposiekane świeże liście szałwiiposiekane świeże liście szałwii1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku5goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona1Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony1Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony3kreskiKilka ostrych sosów, takich jak Tabasco, plus więcej do smakuKilka ostrych sosów, takich jak Tabasco, plus więcej do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki12 łyżeczki czosnku w proszkusól koszerna, najlepiej kryształ diamentowysól koszerna, najlepiej kryształ diamentowy6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula drobno posiekanacebula drobno posiekana6krewetki i żyłkiWędzona papryka jest dostępna w większości supermarketów. Pimentón de la Vera jest słodkim czerwonym chile uprawianym w dolinie La Vera w zachodniej Hiszpanii i powoli suszonym dymem przed zmieleniem na proszek. Jest dostępny w specjalistycznych sklepach spożywczych i online w LaTieWędzona papryka jest dostępna w większości supermarketów. Pimentón de la Vera jest słodkim czerwonym chile uprawianym w dolinie La Vera w zachodniej Hiszpanii i powoli suszonym dymem przed zmieleniem na proszek. Jest dostępny w specjalistycznych sklepach spożywczych i online w LaTie2płytySt. Louis-style żeberka wieprzowe (około 7 funtów ogółem) lub 2 płyty żeberka wieprzowe (około 8 funtów ogółem)St. Louis-style żeberka wieprzowe (około 7 funtów ogółem) lub 2 płyty żeberka wieprzowe (około 8 funtów ogółem)12 łyżeczki czosnku w proszkuwędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Verawędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Vera23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Verawędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Vera12 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn