Klasyczna Sałatka Ziemniaczana

Klasyczna Sałatka Ziemniaczana
Klasyczna sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka octu winnego ryżowego, majonezu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Klasyczna sałatka ziemniaczana na 50, Klasyczna Sałatka Ziemniaczana, oraz Klasyczna Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj 2 ćwiartki wody do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Dodaj ziemniaki, 2 łyżki soli koszernej, 2 łyżki cukru i 2 łyżki octu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
3
Odcedzić ziemniaki i przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
4
Rozprowadzić na równą warstwę, następnie posypać 2 łyżkami octu. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około trzydziestu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
5
Połącz pozostały cukier, pozostały ocet, seler, cebula, szalotka (jeśli używasz), pietruszka (jeśli używasz), ogórki kiszone, musztarda i majonez w dużej misce. Wymieszać gumową szpatułką, aby połączyć. Złożyć w ziemniakach. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i pozostaw w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do trzech dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
1-1/2 łyżeczki Słodkiej Marynowanej Ogórki1-1/2 łyżeczki Słodkiej Marynowanej Ogórki
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
16 (6-calowych) Szpikulców16 (6-calowych) Szpikulców
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Czerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Grubości 2,5 Cm1 Czerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Grubości 2,5 Cm
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn