Klasyczna Restauracja Sałatka Cezar
Klasyczna restauracja Sałatka Cezar jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sałaty rzymskiej, grzanki, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna Sałatka Cezar, Klasyczna Sałatka Cezar, oraz Klasyczna Sałatka Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść czosnek z anchois w dużej salaterce.
Wymieszać sok z cytryny, ocet z czerwonego wina, musztardę Dijon, żółtko jaja i sos Worcestershire do mieszanki sardeli, aż mieszanina będzie gładka i kremowa. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek do dressingu, wlewając olej do dressingu cienkim strumieniem, stale mieszając. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Delikatnie wymieszać sałatę rzymską i parmezan w dressingu, aż dokładnie pokryte; podawać sałatkę z grzankami.