Klasyczna Restauracja Sałatka Cezar

Klasyczna Restauracja Sałatka Cezar
Klasyczna restauracja Sałatka Cezar jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sałaty rzymskiej, grzanki, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna Sałatka Cezar, Klasyczna Sałatka Cezar, oraz Klasyczna Sałatka Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgnieść czosnek z anchois w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Wymieszać sok z cytryny, ocet z czerwonego wina, musztardę Dijon, żółtko jaja i sos Worcestershire do mieszanki sardeli, aż mieszanina będzie gładka i kremowa. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek do dressingu, wlewając olej do dressingu cienkim strumieniem, stale mieszając. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Delikatnie wymieszać sałatę rzymską i parmezan w dressingu, aż dokładnie pokryte; podawać sałatkę z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
GrzankiGrzanki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn