Klasyczna Papryka Faszerowana Wołowiną
Klasyczna papryka nadziewana wołowiną to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.65 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajka, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 94%. Spróbuj Papryka Faszerowana Wołowiną, Papryka Faszerowana Wołowiną, oraz Papryka Faszerowana Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i gotować czerwoną paprykę we wrzącej wodzie, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Paprykę odcedzić i opłukać zimną wodą.
Wymieszać jajka, 3 szklanki sosu spaghetti, ryż instant, cebula,sól, sos Worcestershire, i czarny pieprz razem w misce. Pokruszyć mieloną wołowinę i mieszać, aż zmielona wołowina zostanie dokładnie połączona z sosem i mieszanką ryżu.
Papryki stań w dużym naczyniu do pieczenia i wypełnij każdą paprykę mieszaniną wołowiny.
Na paprykę wlać 2 szklanki sosu spaghetti. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, nadzienie zostanie ustawione, a błyskawicznie odczytany termometr do mięsa włożony do środka pieprzu odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 55 do 60 minut. Każdą paprykę polać 1 łyżką sera Cheddar.