Klasyczna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Klasyczna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Przepis klasyczna niemiecka Sałatka ziemniaczana może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 74 centy za porcję. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ocet jabłkowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Klasyczna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni ugotować boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Odcedzić, rezerwując 3 łyżki ociekające. Pokruszony boczek. W dużej misce wrzucić boczek z ziemniakami i cebulą; odstawić. W kroplówkach połączyć mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć wodę, ocet, sól i pieprz; wymieszać na patelni. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Zalać mieszaniną ziemniaków; wrzucić delikatnie do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling to moje najlepsze typy na niemiecki. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale łączy się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o smakach ciemnoczerwonych owoców z dobrze zrównoważoną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, sałatkami i makaronem i rybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn