Kiszone winogrona z rozmarynem i Chiles

Kiszone winogrona z rozmarynem i Chiles
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowane winogrona z rozmarynem i Chiles może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz gałązki rozmarynu, winogrona, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Marynowane Gorące Chili, Marynowane Chiles, oraz Marynowany czosnek z Chiles.

Instrukcje

1
Pakuj winogrona w 4 (1-pkt.) słoiki konserwowe z pokrywkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
Dodaj 1 gałązkę rozmarynu do każdego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
3
Przynieś ocet, kolejne 4 Składniki, 1 szklankę wody i pozostałe 2 gałązki rozmarynu na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia i wyrzucić gałązki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
5
Wlać gorącą mieszaninę octu na winogrona. Przykryć luźno i ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut). Zamknąć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WinogronaWinogrona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn