Kir Rodriguez ' s nerkowca Polvorones
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać Kir Rodriguez' s nerkowca Polvorones spróbować. Ten przepis służy 40 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz orzechy nerkowca, cukier cukierniczy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Rico Rodriguez' s mom ' s Chicken Tacos, Paul Rodriguez ' s Honey Cabbage Salad, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa a la Rodriguez z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. Ułóż dwie pół-arkuszowe patelnie z pergaminem.
Orzechy nerkowca rozłóż w jednej warstwie na jednej z przygotowanych patelni.
Piec przez 6 do 8 minut, lub aż orzechy są lekko rumiane i pachnące. Całkowicie ostudzić na patelni. Schłodzone orzechy zmielić z około jedną trzecią cukru w robocie kuchennym. Odstawić przygotowaną patelnię na bok, aż nadejdzie czas upiec ciasteczka.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do wiosła, masło, sól i pozostały cukier śmietankowy, aż będą bardzo lekkie i puszyste.
Dodaj wanilię i kardamon.
Dodać zmielone orzechy nerkowca i mąkę i dobrze wymieszać, aż ciasto zbierze się w kulkę. Za pomocą silikonowej szpatułki zeskrobaj miskę kilka razy, aby zapewnić dokładne wymieszanie.
Rozwałkuj ciasto ręcznie na małe kulki o średnicy około 1 cala i umieść na przygotowanych patelniach.
Piec ciasteczka przez 15 do 20 protokół, lub do rumiane na brzegach.
Niech ostygną całkowicie na stojakach z drutu.
Ciasteczka zwijamy w cukiernicy. Może być konieczne ponowne ich podanie tuż przed podaniem.