Kir Jensen ' s Ultimate Brownie
Kir Jensen ' s Ultimate Brownie to amerykański przepis, który służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 354 kalorie, 3G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kakao w proszku, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest przyniesiony przez Chow. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kir Jensen ' s Ultimate Brownie, Ultimate Brownie Pie, oraz The Ultimate Brownie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Umieść 18 papierowych wkładek do babeczek na 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki (będziesz miał puste studnie).
Mąkę, proszek kakaowy i sól ubić w średniej misce. Odstawić.
Umieść masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż stanie się puszyste, około 3 minut. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać boki miski i wiosła. Powrót miksera do średniej prędkości, dodać cukry, i mieszać do jasnego koloru i puszyste, o 2 protokół. Zeskrobać boki miski i wiosła. Powrót do średniej prędkości, dodać crème fraîche i wanilii, następnie dodać jajka 1 na raz i mieszać aż równomiernie połączone. Zeskrobać boki miski i wiosła. Włącz mikser do niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki i kakao, i mieszać aż tylko połączone.
Wyjmij miskę z miksera i wymieszaj ciasto kilka razy, aby włączyć Pozostałe smugi mąki.Podziel ciasto równomiernie między wyłożone studnie (będą prawie pełne).
Umieść kawę i cukier w małym rondlu i zagotuj na dużym ogniu.
Gotuj przez około 1 minutę, a następnie usuń z ognia. Zestaw aside.To montaż: gdy ciasteczka są gotowe do pieczenia, lekko posmarować je syropem do kawy, gdy są jeszcze gorące. (Zostanie Ci trochę syropu.) Ustaw patelnie na muffinki na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 10 minut, a następnie usuń ciasteczka z patelni, aby zakończyć chłodzenie na stojaku.Gdy brownies są chłodne, podzielić ganache między nich, umieszczając go w zagłębieniach brownies. Tuż przed podaniem skropić każde brownie oliwą z oliwek i posypać szczyptą łuszczącej się soli morskiej.