Kimchi Relish
Przepis Kimchi Relish jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, sriracha, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hot Dogi Z Smakiem Kimchi, Hot dogi z smakiem Kimchi, oraz Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kimichi, olej, sok z limonki, szczypiorek,sos sojowy, Syrop z agawy i Sriracha w misce amedium. Doprawić solą i pepper.DO AHEAD: Relish można zrobić 1 tydzień. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc]()
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.