Kimchi Jun (naleśnik Kimchi) i sos do maczania

Przepis Kimchi Jun (naleśnik Kimchi) i sos do zanurzania jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 100 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, jajka, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 102 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Kimchi Z Sosem Sojowym, Placki Kimchi z sosem sojowym, oraz Super łatwe naleśniki Kimchi z sosem sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem kimchi, sok kimchi, mąka, jajka, i zielona cebula w misce.
Rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu na dużej patelni. Używając około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika, wlać do patelni, rozprzestrzeniania się tak cienkie, jak to możliwe. Gotować naleśniki, aż zestaw i lekko rumiane, obracając raz, 3 do 5 minut na stronie. Doprawić do smaku solą.
Ubić razem ocet ryżowy, sos sojowy, olej sezamowy, płatki papryki chili i prażone nasiona sezamu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje ulubione Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.