Kimchi Jun (naleśnik Kimchi) i sos do maczania

Kimchi Jun (naleśnik Kimchi) i sos do maczania
Przepis Kimchi Jun (naleśnik Kimchi) i sos do zanurzania jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 100 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, jajka, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 102 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Kimchi Z Sosem Sojowym, Placki Kimchi z sosem sojowym, oraz Super łatwe naleśniki Kimchi z sosem sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem kimchi, sok kimchi, mąka, jajka, i zielona cebula w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
KimchiKimchi
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu na dużej patelni. Używając około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika, wlać do patelni, rozprzestrzeniania się tak cienkie, jak to możliwe. Gotować naleśniki, aż zestaw i lekko rumiane, obracając raz, 3 do 5 minut na stronie. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Ubić razem ocet ryżowy, sos sojowy, olej sezamowy, płatki papryki chili i prażone nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Podawać z naleśnikami.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje ulubione Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn