Kimchi Arbuzowe

Kimchi Arbuzowe
Arbuzowe Kimchi to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Skórkę arbuza posypać solą i wrzucić do połączenia. Odstawić na 30 minut, aż wilgoć się wydostanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Odcedzić skórkę i osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Dodaj 1 szklankę miąższu arbuza, sos rybny, cukier, czosnek, imbir i cebulę do robota kuchennego. Puls aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
ArbuzArbuz
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Przelej do miski i wymieszaj z koreańskimi płatkami chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj osuszoną skórkę arbuza i szalotki i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Przełożyć do słoika i pozostawić na co najmniej 12 godzin przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn