Killer stek hamburgery z czarnym pieprzem majonezem i chrupiącą cebulą

Receptura Killer stek hamburgery z czarnym pieprzem majonezem i chrupiącą cebulą może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,24 zł za porcję. To danie główne ma 527 kalorii, 41g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz smażoną we Francji cebulę, bułki hamburgerowe, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Kanapka z jajkiem z Bolonią, majonezem z Korniszonu i chrupiącą cebulą, oraz Hamburgery z serem pleśniowym majonez i cebulą po sherry Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, SOS stek, sól, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/2 szklanki cebuli. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości. W małej misce wymieszać majonez i pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu, odstawić.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°. w ciągu ostatnich 2 minut gotowania, umieścić bułki, ściąć boki w dół, na grillu aż do tosty.
Rozprowadzić mieszankę majonezu na ściętych bokach bułek. Top z pozostałych 3/4 szklanki cebuli, sałata i hamburgery. Przykryć górną połówką bułek.