Kiełki wieprzowiny i fasoli
Kiełki wieprzowiny i fasoli Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 293 kalorie, 23G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażona brukselka i wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, Food Gal ' s Stir-fried brukselka i wieprzowina w Czarnej Fasoli S, oraz Togue guisado z Lechoń kawali (kiełki fasoli mung stir fry z chrupiącą pieczoną wieprzowiną) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym woku lub żeliwnej patelni na dużym ogniu. Kiedy dopiero zaczyna palić, dodać czosnek i imbir i dobrze wymieszać drewnianą łyżką, aż bardzo pachnące, około dziesięciu sekund.
Dodać wieprzowinę, sól, i chiles. Smażyć, aż wieprzowina nie będzie już różowa, od jednej do dwóch minut.
Dodać kiełki fasoli i smażyć przez 30 sekund. Przykryć wok i gotować przez dwie minuty. Wstrząsnąć wok od czasu do czasu, aby utrzymać wieprzowinę od sklejania.
Zdjąć pokrywę, a następnie dodać sos sojowy. Smażyć, aż składniki są pokryte w sosie sojowym, o 15 sekund.
Danie podawać natychmiast z białym ryżem. Dostosuj przyprawy z większą ilością sosu sojowego, jeśli to konieczne.