Kiełbaski z ziemniakami i ostrą papryką

Kiełbaski z ziemniakami i ostrą papryką
Kiełbaski z ziemniakami i ostrą papryką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pulchne ząbki czosnku, kiełbaski, peperoncini w occie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Pieczone Kiełbaski Papryka I Ziemniaki Przepis, Kiełbaski, cebula, ziemniaki, papryka i fasola szparagowa, oraz Print: pieczone włoskie kiełbaski z ziemniakami, papryką i cebulą-smukła Kuchnia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki szorować i suszyć, ale nie obierać. Pokrój je wzdłuż na patyczki i kliny, o szerokości około 1/2 cala (Rozmiar frytki).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Wlać oliwę z oliwek do patelni i ustawić na średnim ogniu. Czosnek i płatki peperoncino rozsypać w oleju. Wymieszać i wrzucić czosnek na minutę lub tak, aż lekko zabarwiony, a następnie, z rowkiem łyżką lub skimmer, czerpać wszystkie goździki z patelni i rezerwy. Pokrojone w plasterki marynowane peperoncini zalać oliwą i smażyć, mieszając przez około minutę, aby się skwierczyły, a następnie wyjąć-pozwalając, aby cały olej spłynął z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
TostyTosty
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
SkimmerSkimmer
3
Rozrzucić pokrojone ziemniaki na patelni i wrzucić je do oleju smakowego. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i gotować około 6 minut na umiarkowanym ogniu. Rzucać i obracać je często, aż lekko chrupiące ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Popchnij ziemniaki na bok patelni i połóż wszystkie kiełbaski na patelni. Gotować przez 5 lub 6 minut, obracając i przesuwając kiełbasy, aż skwierczą i lekko rumiane ze wszystkich stron; włączyć ziemniaki w razie potrzeby, aby nie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przykryć patelnię, obniżyć ogień, i zachować ziemniaki i kiełbaski skwierczeć i karmelizowanie powoli przez około 20 protokół, obracając i przesuwając je na patelni teraz i wtedy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć pokrywę i rozsypać na całej powierzchni czosnek i peperoncini. Posmakuj ziemniaka i doprawij więcej soli, jeśli chcesz. Gotować odkryte przez kolejne 10 minut lub tak, na małym lub umiarkowanym ogniu, aż wszystkie ziemniaki i kiełbaski są karmelizowane i chrupiące na zewnątrz, i miękkie i w pełni gotowane wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
ZiemniakZiemniak
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
SólSól
7
Podawać na gorąco (i pikantnie).
8
Smak
9
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
10
Lidia Batianich jest gospodarzem niezwykle popularnego programu PBS "Lidia' s Italian-American kitchen " i właścicielką restauracji w Nowym Jorku, Kansas City i Pittsburghu. Również autorka włoskiego stołu Lidii i kuchni włosko-amerykańskiej Lidii, mieszka w Douglaston w Nowym Jorku. Dziennikarstwo Jaya Jacoba pojawiło się w wielu czasopismach krajowych.Z Wydania Trade Paperback.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn