Kiełbaski z szybkim sosem cebulowym

Kiełbaski z szybkim sosem cebulowym
Przepis kiełbaski z szybkim sosem cebulowym mogą być wykonane w około 50 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, ocet balsamiczny, ziemniaki i fasolka szparagowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbaski z lepkim sosem cebulowym, Bubble i pisk z kiełbasą i sosem cebulowym, oraz Szałwia-pieczone kiełbaski wieprzowe na zacierie z sosem cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Cebulę włożyć do tacki do pieczenia i skropić octem i przyprawami. Na wierzchu posadzimy kiełbaski i pieczemy przez 30 minut, mieszając do połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Zalać bulion i sos Worcestershire, wrócić do piekarnika i gotować 10 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Podawać z zacierem i fasolką szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn