Kiełbaski w sosie z czerwonego wina
Need a SOS bezglutenowy? Kiełbaski w sosie z czerwonego wina mogą być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka zapiekanki ziemniaczanej, woda, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbaski w sosie z czerwonego wina, Złote kiełbaski i szalotki w białym winie, oraz Kiełbaski jagnięce duszone w winie z soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu.
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią.
Tymczasem w średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać kiełbaski i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, o 3 protokół na stronę.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kiełbaski są gotowane przez, o 20 protokół.
Doprowadzić sos do wrzenia wina.
Zdjąć z ognia i ubić w maśle, 1 kawałek na raz. Doprawić solą i pieprzem.
Pokrój kiełbaski na 2-calowe kawałki i ułóż asortyment na każdym talerzu. Top z sosem i podawać z tarką ziemniaczaną.