Kiełbaski i soczewica z pieczoną na słodko szalotką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasek z jednego garnka i soczewicy ze słodką pieczoną szalotką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 136g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 2169 kalorii. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 164 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, koszerną sól i pieprz, rozdartą pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Włoskie kiełbaski z soczewicą, Włoskie kiełbaski z soczewicą, oraz Noworoczne kiełbaski z soczewicą czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać szalotki i kiełbaski, doprawić solą i pieprzem. Wstrząsnąć do pokrycia wszystko w oleju, przenieść do piekarnika, i piec, aż szalotki są miękkie i karmelizowane i kiełbaski pęcherze, o 30 protokół, mieszając raz lub dwa razy.
Wyjmij garnek z piekarnika i umieść na dużym ogniu.
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni, następnie dodać soczewicę, wodę i zioła prowansalskie, a następnie doprawić solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz w większości odparuje, około 3 minut. Wymieszać ze świeżymi ziołami i podawać z zieloną sałatką i chlebem.