Kiełbaski i soczewica z pieczoną na słodko szalotką

Kiełbaski i soczewica z pieczoną na słodko szalotką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasek z jednego garnka i soczewicy ze słodką pieczoną szalotką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 136g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 2169 kalorii. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 164 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, koszerną sól i pieprz, rozdartą pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Włoskie kiełbaski z soczewicą, Włoskie kiełbaski z soczewicą, oraz Noworoczne kiełbaski z soczewicą czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać szalotki i kiełbaski, doprawić solą i pieprzem. Wstrząsnąć do pokrycia wszystko w oleju, przenieść do piekarnika, i piec, aż szalotki są miękkie i karmelizowane i kiełbaski pęcherze, o 30 protokół, mieszając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Wyjmij garnek z piekarnika i umieść na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni, następnie dodać soczewicę, wodę i zioła prowansalskie, a następnie doprawić solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz w większości odparuje, około 3 minut. Wymieszać ze świeżymi ziołami i podawać z zieloną sałatką i chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeże Ziołaświeże Zioła
SoczewicaSoczewica
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia88
Magazyn