Kiełbaski Glamorgan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kiełbas Glamorgan. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, masło, ser caerphilly i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glamorgan por i ser kiełbaski, Walijskie Glamorgańskie Kiełbaski Wegetariańskie, oraz Roladki z kiełbasą serową Glamorgan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać por i liście tymianku i gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka i dopiero zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W dużej misce połączyć ser, 1 szklanka bułki tartej, 1 jajko, mleko, musztarda, i zastrzeżone por mieszaniny. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać z rąk, aż wszystkie składniki są wilgotne i można łatwo uformować kształt kiełbasy z mieszaniny. Podzielić mieszaninę na 8 kawałków i uformować każdy kawałek w kształcie kiełbasy.
Umieść pozostałą bułkę tartą, mąkę i pozostałe ubite jajko w oddzielnych płytkach. Pieczemy każdą kiełbasę, oblewając ją mąką, następnie jajkiem, następnie bułką tartą.
W wysokiej jednostronnej patelni lub rondlu, rozgrzać 1-calowy olej na średnim ogniu, aż do połysku. Gotować kiełbaski, aż rumiane ze wszystkich stron, o 3 protokół w sumie.
Przenieść do wyłożonego papierowym ręcznikiem miejsca i doprawić solą.