Kiełbasa śniadaniowa, pieczarki i Roladki Cheddar

Kiełbasa śniadaniowa, pieczarki i Roladki Cheddar
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ostry ser cheddar, tymianek, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą), Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą), oraz Kiełbasa Cheddar śniadanie muffiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, a następnie podsmaż kiełbaski śniadaniowe, aż staną się brązowe ze wszystkich stron, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usunąć kiełbaski, ale pozostawić pozostały tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj grzyby i tymianek i gotuj, aż grzyby uwolnią swój płyn, płyn odparuje, a grzyby dopiero zaczynają brązowieć, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
6
Gdy mieszanina grzybów ostygnie, Usuń tymianek i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Mieszankę grzybów połączyć z tartym serem i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
8
Rozwałkować puff pasty i podzielić na 10 równomiernie wielkości prostokątów. Podzielić mieszankę pieczarek i serów między ciastami, pozostawiając po jednej stronie każdego kawałka ciasta odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Odsłonięte ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem, a następnie umieścić kiełbasę na mieszance grzybowej i zawijać ciasto wokół kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Wszystkie bułeczki wyłożyć na pokrytą folią blachę do pieczenia, następnie posmarować pozostałym ubitym jajkiem i posypać popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Piec, aż ciasto jest nadmuchane i złocisty brązowy, o 16 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Podawać na gorąco z musztardą do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn