Kiełbasa, zupa ziemniaczana i kapuściana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, bulion z kurczaka, kilka Tarek gałki muszkatołowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Kapustna Kiełbasa, Kapusta, Kiełbasan i zupa ryżowa, oraz Kapusta, Kiełbasan i zupa ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, dodać kiełbasę i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Usunąć kiełbasę do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Dodać ziemniaki, paprykę, kolendrę, ziele angielskie, marchew, seler, czosnek, cebulę i trochę soli i pieprzu. Gotować, częściowo przykryte, 5 do 6 minut. Następnie więdną w kapuście i doprawiają odrobiną gałki muszkatołowej. Podgrzej patelnię piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Uncje Płynu świeżej Wody
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj Czas i passata, następnie przesuń kielbasa z powrotem do garnka i gotować na wolnym ogniu, aby połączyć smaki, 15 protokół. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu. Na koniec zupę z creme fraiche, ziołami i sokiem z cytryny; podawać w płytkich miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Do Smarowania Wkładki
Kielbasa
Passata
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego