Kiełbasa zdekonstruowana: wieprzowina i koper włoski
Kiełbasa dekonstrukcji: wieprzowina i koper włoski jeden garnek jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 744 kalorie. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, płatki pieprzu, schab kotlety, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, Deconstructed Pork Wellington, oraz Zdekonstruowane Kotlety Wieprzowe Z Gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprawiamy wieprzowinę solą i pieprzem, do smaku nasionami kopru włoskiego i płatkami czerwonej papryki. Schab zagrzebać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bułka Tarta, Kilka Garści
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Rozgrzać dużą patelnię z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, na średnim ogniu. Gdy olej marszczy, dodać wieprzowinę i brązowy przez 5 do 6 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Dodaj pozostałą łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, a następnie dodaj pokrojony koper włoski, cebulę, czosnek i tymianek. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i gotować, aż zmiękną, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować jeszcze 1 do 2 minut, następnie wymieszać z winem i zeskrobać kapiele. Wymieszaj skórkę z cytrusów, sok, bulion i pietruszkę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, następnie dodać wieprzowinę i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut więcej. Wyłączyć ogień i posypać posiekanymi liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Podawać wieprzowinę i sos w płytkich miseczkach z chrupiącym ciabatta do mycia.