Pan-Seared Kiełbasa z Pani jabłka i rukoli może być tylko głównym daniem szukasz. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, kiełbaski, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jabłka pink lady, możesz podążać za tym daniem głównym z Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karmelowe Jabłka Lady, Karmelowe Jabłka Lady, oraz Pstrąg Gorczycowy I Jabłka Damskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej lub innej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać jabłka, pokroić na bok i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, 5-8 minut.
Dodaj wino i ocet do patelni. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje (ciecz powinna pokryć łyżkę), o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać rukolę i wrzucić do herbu; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rukiew Wodna
6
Podawać z łyżkami soków na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
W porcji: 560 kalorii, 40 g tłuszczu, 3 g błonnika