Kiełbasa Z Szynką Ze Świeżym Brzoskwiniowym Chutney
Kiełbasa z szynką ze świeżym brzoskwiniowym Chutney może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Udaj się do sklepu i podnieś drewniane kilofy, szynkę, lekko i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Chutney Ze Świeżych Brzoskwiń, Świeże brzoskwinie i kiełbasa kanapka, oraz Szynka z brzoskwiniowym Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynka impulsowa w robocie kuchennym 4 do 5 razy lub do drobno zmielonego.
Wymieszać razem szynkę i kolejne 3 składniki w dużej misce, aż się połączą. Uformuj mieszankę szynki na 6 (3 1/4 cala) pasztecików. Owinąć każdy patty z 2 plastry boczku, i zabezpieczyć drewnianymi kilofami.
Gotować paszteciki w dużej lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Podawać ze świeżym Chutney brzoskwiniowym.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy w pełni ugotowanego bekonu Oscara Mayera.
Kiełbasa z szynką i herbatniki: Pomiń boczek. Postępuj zgodnie z przepisem, kształtując mieszaninę szynki na 12 (2 3/4 cala) pasztecików.
Podawać z gorącymi herbatnikami i świeżym brzoskwiniowym Chutney. Składniki na 12 porcji.