Kiełbasa z owoców morza z musztardą Miso

Kiełbasa z owoców morza z musztardą Miso
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kiełbasa z owoców morza z musztardą Miso może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 25g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, mirin, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Z Owoców Morza Miso, Zupa Z Makaronem Miso Z Owocami Morza, oraz Musztarda-Miso Ogórki Kiszone.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W średniej misce, ubić wszystkie składniki razem w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Dodaj wszystkie składniki, z wyjątkiem kapusty, marchwi i ogórka, do miski robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza. Pulsuj, aż mieszanina zostanie zmieszana, ale jej konsystencja jest nadal nieco gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać liście kapusty. Blanszować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Przenieś je do lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
4
Usuń liście z kąpieli lodowej i ułóż je na tacy wyłożonej ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Umieść liść kapusty na czystej powierzchni roboczej. Połów dużą łodygę w środku kapusty na szerokość tak, aby była na tyle cienka, że można ją zwinąć bez łamania łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Rozprowadzić 1/4 szklanki mieszanki owoców morza na dnie 1/3 liści kapusty. Mocno zwiń liść do połowy. Złóż boki liścia do wewnątrz w kierunku środka rolki, aby utrzymać wypełnienie zawarte. Mocno zwinąć kiełbasę w pozostałą drogę. Powtórzyć z pozostałymi składnikami. Wykonaj 3 nakłucia w każdej rolce za pomocą wykałaczki, aby nadmiar wilgoci wydostał się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
7
Ustaw bambusowy lub warzywny parowiec nad garnkiem gotującej się wody. Jeśli nie masz parowca, możesz użyć durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Ułóż kiełbaski w parowarze i na parze, aż zostaną ugotowane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
9
Wyjmij je z parowca, aby ostygły przez 5 minut.
10
Każdą kiełbasę pokroić wzdłuż 3/4 drogi przez, pozostawiając dno nadal nienaruszone. Kiełbaski rozłupać i polać marchewką i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
11
Skropić musztardą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn