Kiełbasa z owoców morza z musztardą Miso

Kiełbasa z owoców morza z musztardą Miso
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kiełbasa z owoców morza z musztardą Miso może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 25g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, mirin, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Z Owoców Morza Miso, Zupa Z Makaronem Miso Z Owocami Morza, oraz Musztarda-Miso Ogórki Kiszone.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W średniej misce, ubić wszystkie składniki razem w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Dodaj wszystkie składniki, z wyjątkiem kapusty, marchwi i ogórka, do miski robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza. Pulsuj, aż mieszanina zostanie zmieszana, ale jej konsystencja jest nadal nieco gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać liście kapusty. Blanszować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Przenieś je do lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
4
Usuń liście z kąpieli lodowej i ułóż je na tacy wyłożonej ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Umieść liść kapusty na czystej powierzchni roboczej. Połów dużą łodygę w środku kapusty na szerokość tak, aby była na tyle cienka, że można ją zwinąć bez łamania łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Rozprowadzić 1/4 szklanki mieszanki owoców morza na dnie 1/3 liści kapusty. Mocno zwiń liść do połowy. Złóż boki liścia do wewnątrz w kierunku środka rolki, aby utrzymać wypełnienie zawarte. Mocno zwinąć kiełbasę w pozostałą drogę. Powtórzyć z pozostałymi składnikami. Wykonaj 3 nakłucia w każdej rolce za pomocą wykałaczki, aby nadmiar wilgoci wydostał się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
7
Ustaw bambusowy lub warzywny parowiec nad garnkiem gotującej się wody. Jeśli nie masz parowca, możesz użyć durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Ułóż kiełbaski w parowarze i na parze, aż zostaną ugotowane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
9
Wyjmij je z parowca, aby ostygły przez 5 minut.
10
Każdą kiełbasę pokroić wzdłuż 3/4 drogi przez, pozostawiając dno nadal nienaruszone. Kiełbaski rozłupać i polać marchewką i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Skropić musztardą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn