Kiełbasa z indyka, pieczarki i zapiekanka ziemniaczana
Kiełbasa z indyka, pieczarki i zapiekanka ziemniaczana to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ziemniaki, grzyby cremini, bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowa Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą z indyka i pieczarkami, Kiełbasa i pieczarki Penne Gratin, oraz Zapiekanka z ziemniaków i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj kiełbasę na patelni, i smażyć przez 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Usunąć kiełbasę z patelni; odcedzić. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi. Roztopić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
5
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
6
Dodać grzyby; smażyć 6 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
7
Dodaj ziemniaki i sól; smażyć 5 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sól
8
Wymieszać z kiełbasą i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Bulion
9
Zdjąć z ognia. Łyżka mieszanki ziemniaków do 11 x 7-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; top z serem. Przykryć i piec w 400 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub do złotego.