Kiełbasa z Hominem i szpinakiem
Kiełbasa z Hominem i szpinakiem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 203 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kiełbaski, hominy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa Z Kiełbasy Hominy, Pieczenie Kiełbasy Hominy, oraz Chili z kiełbasą i Hominem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię (nie nonstick) na średnim ogniu. Gdy gorące w dotyku, dodać 1 łyżeczkę. oliwa z oliwek i kiełbaski. Przykryć i gotować 4 protokół. Szczypcami lub szpatułką, przewrócić kiełbasy, przykryć, i gotować, aż gotowane przez (wyciąć jeden do testu), o 4 protokół.
Kiełbaski przełożyć na blachę do pieczenia, przykryć folią i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał.
Dodaj 1/3 szklanki wina lub bulionu na patelnię, za pomocą drewnianej łyżki lub szpatułki, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki pozostawione przez kiełbaski.
Dodaj hominy, 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cała ciecz odparuje i hominy jest gorąca i zaczyna przyklejać się do patelni.
Przenieść hominy do blachy do pieczenia z kiełbasą, układając ją obok nich.
Dodaj pozostałe wino lub bulion do patelni, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki i zalać hominy. Ponownie przykryć blachę folią i zwrócić ją do piekarnika.
Zwiększyć ciepło stovetop do wysokiej i dodać pozostałe 2 łyżeczki. oliwa z oliwek, plastry czosnku, płatki chile i 1/8 łyżeczki. sól do patelni. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać szpinak i gotować, mieszając, aż zwiędną i gotowane przez. Szpinak podzielić na 4 talerze.
Dodaj hominy i kiełbasę, plus więcej soli i pieprzu do smaku.
Dodaj śmietanę: pomiń krok 2 i włóż hominy do oddzielnej patelni z 1 łyżką. masło, 3 łyżki. śmietana, sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące, 5 do 7 protokół.
Zamiana zieleni: użyj chard, jarmuż lub innych obfitych zieleni zamiast szpinaku: Przynieś duży garnek wody do wrzenia, dodaj 10 oz. przycięte Zielenie i 1 łyżka. sól, gotować przez 2 minuty, odcedzić i posiekać zieleninę.
Dodaj zamiast szpinaku w kroku
Spróbuj fasoli: zamiast hominy użyj gotowanej białej fasoli, fasoli pinto lub fasoli żurawinowej.
Go beyond kiełbasa: kochamy intensywny smak to danie dostaje z kiełbasy, ale wszelkie szybkie gotowanie mięsa działa; spróbuj kotlety wieprzowe, połówki piersi kurczaka, lub stek wieszak.