Kiełbasa z grilla i kapusta
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Grillowany Kiełbasan i kapusta może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 18g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka masła, kiełbasa kiełbasa, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kielbasa y kapusta (kiełbasa i kapusta), Kiełbasan i kapusta, oraz Kapusta i kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Umieść pierścień kiełbasy w 8-calowej kwadratowej patelni z folii aluminiowej.
Wymieszać coleslaw mix, papryka, nasiona selera, sól i pieprz. Kopiec mieszanki kapusty w środku pierścienia kiełbasy. Kropka z masłem; posypać wodą. Pokrywa z folią aluminiową, krawędzie uszczelniające bezpiecznie.
Przykryć i grill pan 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut lub aż mieszanka coleslaw jest chrupiące-przetargu i kiełbasa jest gorąca.
Kiełbasę pokroić na 4 kawałki.
Kiełbasę i surówkę podawać na bułkach.