Kiełbasa wędzona w pieczarkowym sosie winnym
Wędzona kiełbasa w grzybowym sosie winnym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 363 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wina, sos pieczarkowy mix, grzyby, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos z pieczarkami i czerwonym winem, Biszkopty kremowe z kiełbasą i sosem grzybowym, oraz Wędzona Kiełbasa Papryka I Pieczarki Wrap dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wymieszać mieszankę sosu, czerwone Wino i wodę. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Wymieszać z kiełbasą i grzybami. Doprawić pieprzem. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania.