Kiełbasa wieprzowa z duszoną kapustą fioletową i Chutney jabłkową
Kiełbasa wieprzowa z duszoną kapustą fioletową i chutneyem jabłkowym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.49 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami, Duszona Kapusta Fioletowa Z Jabłkami, oraz Duszona kapusta słodko-kwaśna Fioletowa.
Instrukcje
1
Co najmniej 30 minut przed zmieleniem mięsa schłodzić wszystkie narzędzia, w tym miskę miksera stojącego, w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
W dużej misce połączyć Tyłek wieprzowiny, boczek, fatback, brązowy cukier, sól, pieprz, papryka, kolendra, czosnek i cebula w proszku, i sos Worcestershire i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Pakiet Milk Duds
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Boston Butt
Fatback
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Za pomocą maszynki do mielenia mięsa, zmielić mieszaninę mięsa przez matrycę medium do schłodzonej miski miksera stojącego. Przykryć mieszaninę mięsa i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Dodać mieszaninę mięsa do osłonek kiełbasy, a dla najlepszych rezultatów, schłodzić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj czerwoną cebulę i czosnek i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodaj kapustę, ocet i wywar z kurczaka i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, połączyć jabłka, cebula, brązowy cukier, ocet, i wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest jammy i lekko zmniejszona. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pakiet Milk Duds
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1
Używając wykałaczki, ukłuj każdą kiełbasę kilka razy. W ciężkim, duża patelnia na umiarkowanym ogniu, ogrzać oliwę z oliwek i masło, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kiełbasę i gotować, obracając się kilka razy, aż złoty kolor z obu stron, 8 do 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Przełożyć kiełbasę na deskę do krojenia i pokroić na mniejsze kawałki do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1
Podziel kapustę na 4 talerze, a następnie polej kiełbasą i chutney jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę