Kiełbasa wieprzowa i kapusta Pitas
Kiełbasa wieprzowa i kapusta Pitas wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sól, pitas, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kapusta i kiełbasa wieprzowa-kiełbasa Tripp, Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami, oraz Kiełbasa wieprzowa z duszoną kapustą fioletową i Chutney jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wok lub patelni, brązowy kiełbasa wieprzowa, odsączyć i odstawić.
Połącz w woku lub patelni: rozdrobniona kapusta, cebula, pokruszona czerwona papryka, cukier, sól i woda. Na parze ok. 20 minut lub do miękkości kapusty; od czasu do czasu mieszając.
Powrót kiełbasę wieprzową do wok lub patelni z mieszaniną kapusty i dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Podawać nadziewane wewnątrz rozgrzanego chleba pita.