Kiełbasa-Sos Do Chleba Kukurydzianego
Kiełbasa-sos do chleba kukurydzianego wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę na śniadanie z indyka, pieprz, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Sos Do Chleba Kukurydzianego Z Kiełbasą, Kiełbasa, jabłko i koper kukurydziany chleb Dressing, oraz SOS Chlebowy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę muffin zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu chleba kukurydzianego, używając beztłuszczowego mleka.
Ostudzić; pokruszyć i odstawić.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kiełbasę, cebulę i seler; gotować, aż kiełbasa jest rumiane i warzywa są miękkie, mieszając, aż kiełbasa kruszy.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połączyć chleb kukurydziany, kostki chleba, szałwia, i pieprz w dużej misce; wymieszać w mieszaninie kiełbasy.
Dodaj bulion z kurczaka i substytut jajka, dobrze mieszając. Mieszanka łyżka do 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350, i piec, odkryte, przez 1 godzinę lub aż rumiane.
Wskazówka: poszukaj paczek mieszanki muffinek kukurydzianych (takich jak Martha White), które są przygotowywane tylko z mleka lub wody.