Kiełbasa Ravioli Lasagne

Kiełbasa Ravioli Lasagne
Kiełbasa Ravioli lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, sos spaghetti, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Lasagna z Ravioli i kiełbasą, Do-Ahead Ravioli Sausage Lasagne, oraz Kiełbasa i szpinak ravioli lasagne (i gratisów!) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. W małej misce połączyć ser ricotta, jajko, bazylię i włoską przyprawę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
RavioliRavioli
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Spuścić ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
3
Łyżka 1-1 / 3 szklanki sosu spaghetti do nasmarowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Warstwa z połową ravioli i kiełbasą. Łyżka mieszanki ricotta nad kiełbasą; top z sosem 1-1 / 3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Warstwę z pozostałym ravioli i kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Pozostały sos rozłożyć na wierzchu; posypać rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30 minut. Odsłonić i piec 5-10 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Odstawić na 10 minut przed cięciem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Bardzo intensywny i złożony, z delikatnymi owocowymi nutami czarnej wiśni i wiśni, wraz z intensywnymi i przyjemnymi pikantnymi zapachami, szczególnie tytoniu, kakao i czarnego pieprzu zmieszanymi z przyjemnymi nutami balsamicznymi i mineralnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn