Kiełbasa po hawajsku i ryż
Kiełbasa w stylu hawajskim i ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz bulion wołowy, mielony pieprz, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piec z kiełbasą hawajską i ryżem, Sos z kiełbasą i ryżem po tajsku, oraz Zapiekanka z kurczaka po włosku i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotować ryż i 2 szklanki wody. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Umieść kiełbaski na patelni z 1/2 szklanki wody na średnim ogniu, przykryć, i gotować aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Kiełbaski cienko pokroić.
Połączyć kiełbaski z cebulą, zielony pieprz, i seler na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Wymieszać pomidory, bulion wołowy, ananas, czosnek w proszku, czarny pieprz i brązowy cukier do mieszanki kiełbasy. Gotować i mieszać, aż brązowy cukier się rozpuści i mieszaninę dochodzi do gotowania na wolnym ogniu.
W małej misce ubić sok ananasowy z mąką kukurydzianą na gładką masę. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszanki kiełbasy i gotować, aż sos zgęstnieje i okaże się jasne, o 2 protokół.
Podawać mieszankę kiełbas na gotowanym ryżu.