Kiełbasa, papryka i cebula jeden garnek
Kiełbasa, papryka i cebula jeden garnek wymaga mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1182 kalorie, 49g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, wino, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kiełbasa, Papryka I Cebula Frittata, Pizza z kiełbasą, papryką i cebulą, oraz Kiełbasa cebula i pieprz Pizza.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść kiełbaski na patelni o wysokiej wielkości lub w piekarniku holenderskim i dodaj 1-calową wodę i 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i pozostawić wodę do wrzenia. Kiełbaski będą delikatnie gotować w wodzie, a następnie olej będzie chrupiące osłonki do głębokiego brązu.
Kiełbaski wyjąć na talerz.
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kilka obrotów patelni, w tej samej patelni na średnim ogniu, wymieszać nasiona kopru włoskiego i pieprz chile, następnie dodać paprykę, cebula, i czosnek jak je pokroić, doprawić solą i pieprzem i gotować 15 minut, aby zmiękczyć. Wymieszać z koncentratem pomidorowym 1 minutę, następnie wino przez 1 minutę więcej.
Dodać bulion z kurczaka i pomidory z puszki. Zakończyć natką pietruszki.
Kiełbaski pokroić pod kątem i dodać do garnka. Przykryć, całkowicie ostudzić i przechowywać do posiłku. Podgrzać, przykryć, na umiarkowanym ogniu lub w umiarkowanym piekarniku.
Chrupać kawałki chleba w ciepłym piekarniku tuż przed podaniem do mycia talerza!