Kiełbasa na jednej patelni i parmezan Polenta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać jedną patelnię kiełbasa i Polenta parmezan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 585 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jeśli masz kiełbasę, polentę, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Patelnia cheddar polenta z kiełbasą i żurawiną, Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami, oraz Parmezan Polentan i pikantny sos Kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni odpornej na przywieranie na średnim ogniu.
Dodać polentę i smażyć na złoty kolor, około 3 minut z każdej strony.
Dodaj kiełbasę na patelni i gotować, mieszając i rozbijając go drewnianą łyżką, aż tylko rumiane, o 3 protokół.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę. Wymieszać pomidory, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać natkę pietruszki.
Ułóż rund polenta na patelni na górze sosu.
Umieścić plastry mozzarelli na polenta i posypać parmezanem. Broil aż ser jest rumiane i bulgotanie, o 3 protokół. Dodać więcej pietruszki i pieprzu do smaku.